Wasverzachter Aloe Vera 750ml
Ecologische wasverzachter voor de witte en gekleurde was. Met een aangenaam parfum.

 

100 recycleNEW ! - Wasverzachter Aloe Vera 750ml


aloe veraOptimale zachtheid voor uw wasgoed

Zin in een zo zacht mogelijke was? Dan zult u dol zijn op de wasverzchter met aloë vera van Frosch. Zijn krachtige én milieuvriendelijke formule is ideaal voor uw witte en gekleurde was. Het geheim van deze wasverzachter die zacht is voor uw was en huid en de kans op huidirritaties drastisch vermindert? Extracten van aloë vera.

Zacht als geen ander voor uw wasgoed en het milieu

Frosch Aloe Vera wasverzachter is een verzachtend product dat zowel uw was als het milieu beschermt. Zijn actieve ingrediënten zijn van plantaardige oorsprong, met een snelle en hoge biologische afbreekbaarheid. De ecologisch en dermatologisch geteste formule bevat geen conserveermiddelen. Daardoor is de kans op allergieën en huidirritaties veel kleiner.

Frosch Aloe Vera wasverzachter wordt aangeboden in een 100% recyclebare PE-fles, die voor 100% gemaakt is van gerecycled materiaal.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Gebruiksaanwijzing

  • Uw fles van 750ml is geschikt voor 31 wasbeurten.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

De wasverzachter maakt de textielvezels zacht en vermindert de wrijving tussen de kleding en de huid. Daardoor vermindert de kans op huidirritatie. Het gebruik van een wasverzachter vermindert de droogtijd: het water glijdt sneller van het wasgoed en de vezels zijn minder stijf, hetgeen ook het strijken vergemakkelijkt. Tot slot vermindert het gebruik van wasverzachter ook de statische elektriciteit, waardoor uw kleding aangenamer aanvoelt tijdens het dragen.

Waar vind je Frosch ?