Frosch Vloeibaar wasmiddel Aloe Vera 1500 ml
Bevat natuurlijke extracten van aloe vera, die bekend staan om hun beschermende werking op de huid.

 

Een perfect schone was die uw huid en de natuur respecteert? Dat is precies iets voor Frosch!
Frosch heeft een volledige reeks vloeibare wasmiddelen en milieuvriendelijke wasverzachters voor u. Vloeibaar wasmiddel met Aloë Vera of met Marseillezeep, voor witte of gekleurde was, wasverzachter… u vindt bij Frosch altijd het ideale ecologisch verantwoorde product voor kleren die hun stralende kleuren behouden, maar ook voor fris linnen met een natuurlijke geur.

Goed voor de natuur en de gevoelige huid

Met in Frosch gewassen textiel hoeft u zich nooit zorgen temaken over uw gevoelige huid. Al onze vloeibare wasmiddelen en milieuvriendelijke wasverzachters zijn dermatologisch getest, en de formule van ons wasmiddel met Aloë Vera iszelfs hypoallergeen. En natuurlijk beschermt u ook de natuur en het milieu als u voor ecologisch verantwoorde producten kiest.

Tip van Fred

Een gezin wast gemiddeld 3 à 4 keer per week. In totaal wordt daarvoor meer dan 100.000 ton wasproduct gebruikt. Daarnaast is er sprake van een grote hoeveelheid verpakkingsafval. Het is belangrijk te kiezen voor lichtere verpakkingen als navulzakken (ecopacks), omdat die zorgen voor een vermindering van het verpakkingsafval tot wel 74%. Er belandt dan dus veel minder afval in uw vuilnisbak.

Waar vind je Frosch ?