Frosch Vloeibaar wasmiddel Aloe Vera 1500 ml
Bevat natuurlijke extracten van aloe vera, gekend voor hun huidbeschermende werking.

 

Een perfect schone was die zorg draagt voor uw huid en de natuur? Dat is precies iets voor Frosch!
Frosch stelt u een volledige gamma vloeibare wasmiddelen en milieuvriendelijke wasverzachters voor. Vloeibaar wasmiddel met Aloë Vera of met Marseillezeep, voor witte of gekleurde was, wasverzachter… u vindt bij Frosch altijd het ideale ecologisch verantwoorde product voor kleren die hun stralende kleuren behouden, maar ook voor fris linnen met een natuurlijke geur.

Goed voor de natuur en de gevoelige huid

Met Frosch hoeft een gevoelige huid zich nooit zorgen te maken over gewassen textiel. Al onze vloeibare wasmiddelen en milieuvriendelijke wasverzachters zijn dermatologisch getest, en ons wasmiddel met Aloë Vera is zelfs gemaakt volgens een hypoallergene formule. En natuurlijk beschermt u ook de natuur en het milieu als u voor ecologisch verantwoorde producten kiest.

Tip van Fred

Een gezin doet gemiddeld 3 à 4 keer wasbeurten per week. In totaal wordt meer dan 100.000 ton wasproduct gebruikt. Daarbij moet men nog de grote hoeveelheid verpakkingsafval van die producten voegen. Het is dus belangrijk om lichtere verpakkingen te kiezen, zoals navulzakken (ecopacks) die toelaten het verpakkingsafval  tot 74% te verminderen. Het resultaat? Er belandt minder afval in uw vuilbak.

Waar vind je Frosch ?