Frosch Vloeibaar wasmiddel Aloe Vera 1500 ml
Bevat natuurlijke extracten van aloe vera, die bekend staan om hun beschermende werking op de huid.

 

Frosch ecolabelVloeibaar wasmiddel Aloe Vera 1,5 L
Het ideale wasproduct voor zeer gevoelige huidtypes.

aloe veraEen ecologisch verantwoord en hypoallergeen wasproduct

Met Frosch Aloë Vera is uw textiel altijd kraakhelder zonder dat het gevoelige huidtypes irriteert. Dit geconcentreerde vloeibare wasmiddel is zowel ecologisch verantwoord als hypoallergeen. Het verwijdert vlekken uit alle textielsoorten en is actief bij temperaturen tussen 20° en 60°. Voor stralend frisse kleren.

De natuurlijke huidbeschermingseigenschappen van Aloë Vera

Dankzij de natuurlijke extracten van Aloë Vera, die bekend staan om hun verzachtende eigenschappen en aangename geur, heeft dit vloeibare wasmiddel hypoallergene eigenschappen. Dat blijkt ook uit de uitgevoerde dermatologische testen. Dit wasmiddel is dus perfect geschikt voor de gevoeligste huidtypes. De nieuwe formule, die nog milieuvriendelijker en geconcentreerder is, werd dermatologisch getest en bevat geen bewaarmiddelen noch microplastic.

Verpakt in een 100% recycleerbare HDPE fles van 1,5 liter.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: DE/006/029

Gebruiksaanwijzing

  • Voor alle soorten textiel en wasprogramma’s van 20° tot 60°.
  • Uw fles van 1,5 L is geschikt voor 30 wasbeurten.
  • Gebruik 30 ml voor 10l water voor handwas.

Meer informatie over de ingrediënten

100 recycleNEW ! - Wasverzachter Aloe Vera 750ml


aloe veraOptimale zachtheid voor uw wasgoed

Zin in een zo zacht mogelijke was? Dan zult u dol zijn op de wasverzchter met aloë vera van Frosch. Zijn krachtige én milieuvriendelijke formule is ideaal voor uw witte en gekleurde was. Het geheim van deze wasverzachter die zacht is voor uw was en huid en de kans op huidirritaties drastisch vermindert? Extracten van aloë vera.

Zacht als geen ander voor uw wasgoed en het milieu

Frosch Aloe Vera wasverzachter is een verzachtend product dat zowel uw was als het milieu beschermt. Zijn actieve ingrediënten zijn van plantaardige oorsprong, met een snelle en hoge biologische afbreekbaarheid. De ecologisch en dermatologisch geteste formule bevat geen conserveermiddelen. Daardoor is de kans op allergieën en huidirritaties veel kleiner.

Frosch Aloe Vera wasverzachter wordt aangeboden in een 100% recyclebare PE-fles, die voor 100% gemaakt is van gerecycled materiaal.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Gebruiksaanwijzing

  • Uw fles van 750ml is geschikt voor 31 wasbeurten.

Meer informatie over de ingrediënten

Een perfect schone was die uw huid en de natuur respecteert? Dat is precies iets voor Frosch!
Frosch heeft een volledige reeks vloeibare wasmiddelen en milieuvriendelijke wasverzachters voor u. Vloeibaar wasmiddel met Aloë Vera of met Marseillezeep, voor witte of gekleurde was, wasverzachter… u vindt bij Frosch altijd het ideale ecologisch verantwoorde product voor kleren die hun stralende kleuren behouden, maar ook voor fris linnen met een natuurlijke geur.

Goed voor de natuur en de gevoelige huid

Met in Frosch gewassen textiel hoeft u zich nooit zorgen temaken over uw gevoelige huid. Al onze vloeibare wasmiddelen en milieuvriendelijke wasverzachters zijn dermatologisch getest, en de formule van ons wasmiddel met Aloë Vera iszelfs hypoallergeen. En natuurlijk beschermt u ook de natuur en het milieu als u voor ecologisch verantwoorde producten kiest.

Tip van Fred

Een gezin wast gemiddeld 3 à 4 keer per week. In totaal wordt daarvoor meer dan 100.000 ton wasproduct gebruikt. Daarnaast is er sprake van een grote hoeveelheid verpakkingsafval. Het is belangrijk te kiezen voor lichtere verpakkingen als navulzakken (ecopacks), omdat die zorgen voor een vermindering van het verpakkingsafval tot wel 74%. Er belandt dan dus veel minder afval in uw vuilnisbak.

Waar vind je Frosch ?