Frosch Vloeibaar wasmiddel Aloe Vera 1500 ml
Bevat natuurlijke extracten van aloe vera, die bekend staan om hun beschermende werking op de huid.

 

Frosch ecolabelVloeibaar wasmiddel Aloe Vera 1,5 L
Het ideale wasproduct voor zeer gevoelige huidtypes.

aloe veraEen ecologisch verantwoord en hypoallergeen wasproduct

Met Frosch Aloë Vera is uw textiel altijd kraakhelder zonder dat het gevoelige huidtypes irriteert. Dit geconcentreerde vloeibare wasmiddel is zowel ecologisch verantwoord als hypoallergeen. Het verwijdert vlekken uit alle textielsoorten en is actief bij temperaturen tussen 20° en 60°. Voor stralend frisse kleren.

De natuurlijke huidbeschermingseigenschappen van Aloë Vera

Dankzij de natuurlijke extracten van Aloë Vera, die bekend staan om hun verzachtende eigenschappen en aangename geur, heeft dit vloeibare wasmiddel hypoallergene eigenschappen. Dat blijkt ook uit de uitgevoerde dermatologische testen. Dit wasmiddel is dus perfect geschikt voor de gevoeligste huidtypes. Het bevat bovendien geen fosfaten, conserveermiddelen of kleurstoffen.

Verpakt in een ecopack (soepele zak) van 1,5 liter waar 62% minder verpakkingsmateriaal voor nodig is. De verpakking levert dus minder afval op.

Product niet getest op dieren… tot groot genoegen van Fred, de kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: DE/006/011

Gebruiksaanwijzing

  • Voor alle soorten textiel en wasprogramma’s van 20° tot 60°.
  • Uw ecopack van 1,5 L is geschikt voor 21 wasbeurten.
  • Gebruik 40 ml voor 10l water voor handwas.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

Een gezin wast gemiddeld 3 à 4 keer per week. In totaal wordt daarvoor meer dan 100.000 ton wasproduct gebruikt. Daarnaast is er sprake van een grote hoeveelheid verpakkingsafval. Het is belangrijk te kiezen voor lichtere verpakkingen als navulzakken (ecopacks), omdat die zorgen voor een vermindering van het verpakkingsafval tot wel 74%. Er belandt dan dus veel minder afval in uw vuilnisbak.

Waar vind je Frosch ?