Frosch WC reiniger Lemon 750 ml
Bestrijdt onaangename geuren en laat een fris en aangenaam citroenparfum na.

 

Frosch ecolabelWC-reiniger Lemon 750 ml
Een efficiënte reiniger die kalk, kalksteen en vuil verwijdert.

lemonBrandschone WC’s dankzij een ecologisch verantwoord product met citroen

WC-reiniger met citroen van Frosch gebruikt de natuurlijke kracht van citroen om kalk, kalksteen en vuil te verwijderen, zelfs onder de rand van de WC-pot. De krachtige kalkverwijderende eigenschappen van citroen zorgen voor stralend schone en hygiënische WC’s. En daar blijft het niet bij: dit ecologisch verantwoorde product verwijdert ook onaangename geuren en verspreidt een fris en aangenaam parfum. De oppervlakte-actieve stoffen van plantaardige herkomst zijn snel en in hoge mate biologisch afbreekbaar.

Een reinigingsproduct met respect voor het milieu

WC-reiniger met citroen van Frosch is een ecologisch verantwoord product dat aangeboden wordt in een handige, recyclebare fles van 750 ml, die voor 100% gemaakt is van gerecyclede materialen. Goed voor uw WC’s maar ook voor het milieu! Bovendien is Frosch WC lemon compatibel met septische putten.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: DE/020/021

Gebruiksaanwijzing

Door de goede dosering te kiezen, zorgt u niet alleen voor een besparing, maar verlaagt u ook de impact op het milieu. Om de kindveilige dop van deze fles te verwijderen, drukt u de twee gladde delen van de dop in en draait u de dop los. Spuit de gel in de pot en onder de randen, laat enkele minuten inwerken, borstel indien nodig en spoel door. Als er kalkafzettingen zijn in de pot, laat de WC-reiniger dan een hele nacht inwerken.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

Gebruik een WC-borstel om een teveel aan water weg te werken en de pot beter schoon te maken. Voor een langduriger resultaat.

Waar vind je Frosch ?