Frosch Ruitenreiniger Alcohol spray 500ml
De formule op basis van alcohol ontvet en reinigt grondig zonder strepen na te laten.

 

Frosch ecolabel cradle to cradleRuitenreiniger Alcohol spray 500ml
Een reinigingsproduct met de natuurlijke kracht van alcohol.

Een ecologisch verantwoorde ruitenreiniger voor stralend schone ruiten

De ruitenreiniger met alcohol van Frosch maakt uw ruiten en gladde oppervlakken stralend schoon. (Let op: niet geschikt voor plasma- en LCD-schermen) De natuurlijke en krachtige formule ontvet grondig, zonder sporen na te laten en zonder de gereinigde oppervlakken aan te tasten.

Schitterend voor uw glasoppervlakken en het milieu

De ruitenreiniger met alcohol van Frosch is een natuurlijk product om uw ruiten te reinigen met respect voor het milieu. De oppervlakteactieve stoffen zijn van plantaardige herkomst en staan garant voor een kraakhelder resultaat. Bovendien zijn ze snel en in hoge mate biologisch afbreekbaar.

De ruitenreiniger met alcohol van Frosch wordt aangeboden in een recyclebare fles van 500 ml die gemaakt is van meer dan 98% teruggewonnen grondstoffen en voorzien is van een spray. De formule is tevens gecertificeerd Cradle to Cradle, wat betekent dat alle ingrediënten volledig en op een gezonde manier, na gebruik weer terechtkomen in de biosfeer.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: DE/020/016

Gebruiksaanwijzing

Rechtstreeks op de oppervlakte spuiten en vervolgens reinigen met een schone en droge doek.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

Reinig uw ramen liever niet in de felle zon of als het erg warm is, is, omdat het water dan te snel droogt en er sporen achter blijven. Gebruik een schoon en vochtig microvezeldoekje en vervolgens een droog microvezeldoekje. Als het oppervlak erg vuil is, spray dan een beetje Frosch Ruitenreiniger op het vuile deel en veeg schoon. Voor een eenvoudige onderhoudsbeurt, wrijf over het oppervlak met een licht vochtige microvezeldoek.

Waar vind je Frosch ?