Frosch Badkamerreiniger Lemon spray 500 ml
De formule op basis van citroenzuur verwijdert makkelijk alle zeepresten en vuil.

 

Frosch ecolabel cradle to cradleBadkamerreiniger Lemon spray 500 ml
Een super efficiënte kalkverwijderaar voor uw badkamer.

lemonLaat uw badkamer stralen met dit ecologisch verantwoord product

Werkt de kalkaanslag in uw badkamer of douche u op uw zenuwen? Dan is de badkamerreiniger Lemon spray van Frosch, precies wat u nodig heeft. Dit ecologisch verantwoorde antikalkproduct verwijdert bijzonder efficiënt alle kalkaanslag Wasbak, bad, kranen, douche… deze reiniger is perfect geschikt voor fragiele materialen zoals acrylic of plexiglas en laat ze stralen als nieuw. En na iedere poetsbeurt geniet u van een fris en fruitig geurtje.

Schitterend tegen kalk en voor het milieu

Badkamerreiniger Lemon van Frosch is een ecologisch verantwoord product dat efficiënt kalkaanslag verwijdert. De formule op basis van citroenzuur verwijdert sporen van water, zeep en vuil. De oppervlakteactieve stoffen zijn van plantaardige herkomst en worden snel en in hoge mate biologisch afgebroken. De formule is bovendien gecertificeerd Cradle to Cradle, wat betekent dat alle ingrediënten volledig en op een gezonde manier na gebruik weer terechtkomen in de biosfeer.

De badkamerreiniger Lemon van Frosch met sproeipistool wordt aangeboden in een recyclebare fles van 500 ml die gemaakt is van meer dan 98% gerecycled materiaal

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: AT/020/011

Gebruiksaanwijzing

Sproei rechtstreeks op het te reinigen oppervlak. Laat inwerken en verwijder daarna de sporen van kalk en vuil met een zachte en vochtige doek of spoel met water. Droog daarna met een schone en droge doek.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

Bleekwater en ontsmettingsproducten zijn meestal niet geschikt voor preventief gebruik. Ze zijn giftig en irriterend. Bovendien verstoren ze het het evenwicht tussen ‘goede’ en ‘slechte’ bacteriën dat belangrijk is voor ons immuunsysteem. Ze zorgen er daarnaast voor dat gevaarlijke bacteriën veel sneller en in grotere aantallen de gedesinfecteerde oppervlakken koloniseren.

Waar vind je Frosch ?