Frosch Afwasmiddel Sensitive Vitamin 500 ml
De formule is vrij van parfum, kleurstoffen en bewaarmiddelen en dus ontwikkeld om elke vorm van allergie te vermijden

 

Frosch LabelsAfwasmiddel Sensitive Vitamin 500 ml
Het ideale afwasmiddel voor zeer gevoelige huidtypes.

Een schitterend product om af te wassen zonder de huid uit te drogen

Frosch Sensitive Vitamin is een ecologisch verantwoord afwasmiddel dat uw vaat laat schitteren zonder uw huid uit te drogen.

Zijn geheimen om efficiënt vet en vlekken te verjagen, met respect voor uw handen ? Zijn formule met provitamine B5 die actief de huid beschermt tegen uitdroging, én zijn oppervlakteactieve stoffen van plantaardige herkomst. Voor een natuurlijk schone en stralende vaat.

En omdat deze ecologisch verantwoorde formule geen parfum, kleurstoffen of bewaarmiddelen bevat, blijft het risico van allergieën maximaal beperkt.

Frosch Sensitive Vitamin is dus het ideale afwasmiddel voor zeer gevoelige huidtypes. Het is bovendien aanbevolen voor de reiniging van kinderaccessoires.

Uw ecologisch verantwoord afwasmiddel is beschikbaar in een handige fles van 500 ml die 100 % recyclebaar is en voor meer dan 98% gemaakt is van gerecycled materiaal.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: DE/019/005

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen hoeveelheid afwasmiddel voor 5 liter water:

  • Weinig vuile vaat: 3 ml (3/4 theelepel) afwasmiddel.
  • Vuile vaat: 5 ml (1 theelepel) afwasmiddel.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

Gaat u afwassen? Verwijder altijd eerst de maaltijdresten voor u de vaat in het water dompelt. Dat maakt uw taak gemakkelijker en zo voorkomt u dat de afvoerbuizen verstopt geraken. Was uw vaat met zeer warm water, voor een betere hygiëne en een snellere droging. En met rubberen handschoenen kunt u uw handen beschermen tegen het hete water.

Waar vind je Frosch ?