Frosch Afwasmiddel Green Lemon 750 ml
Dankzij de natuurlijke vetoplossers van limoenenextracten worden vet en vuil krachtig verwijderd.

 

Frosch labels afwasmiddelAfwasmiddel Green Lemon 750 ml
Grondig ontvetten en reinigen met een ecologisch verantwoord afwasproduct !

green lemonEen efficiënt afwasproduct met natuurlijke geur

Bent u op zoek naar een afwasproduct voor een stralende vaat? De oplossing van Frosch: Green Lemon. Dit ecologisch verantwoorde afwasmiddel bevat natuurlijk ontvettende limoen. Het reinigt en ontvet grondig en zorgt voor een stralend schone vaat… en een fijn, aangenaam en fris geurtje.  

Zacht voor de huid en uw handen

Frosch Green Lemon is een afwasproduct met oppervlakteactieve stoffen van plantaardige herkomst, dat snel en zeer goed biologisch afbreekbaar is. 

Dit afwasmiddel werd dermatologisch getest, heeft een huid neutrale pH waarde die de huid respecteert en die bij u in de smaak zal vallen door zijn frisheid. Uw ecologisch verantwoord afwasmiddel is beschikbaar in een handige fles van 750ml die 100% recyclebaar is en voor meer dan 100% gemaakt is van gerecycled materiaal.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: DE/019/004

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen hoeveelheid afwasmiddel voor 5 liter water:

  • Weinig vuile vaat: 3 ml (3/4 theelepel) afwasmiddel.
  • Vuile vaat: 5 ml (1 theelepel) afwasmiddel.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

Wist u dat slechts de helft van het afvalwater gezuiverd wordt voor het afgevoerd wordt naar de rivieren? Dat betekent dat de potentieel giftige stoffen die aanwezig zijn in huishoudelijke reinigingsproducten terechtkomen in de natuur. Ze kunnen zich zelfs opstapelen in het menselijk lichaam. Nog een goede reden om ecologisch verantwoorde producten te gebruiken die goed biologisch afbreekbaar zijn en om niet meer water te gebruiken dan nodig.

Waar vind je Frosch ?