Frosch liquide afwasmiddel aloe vera
Aloë vera staat bekend om zijn huidbeschermende eigenschappen en voorkomt het uitdrogen van de huid.

 

Frosch labels afwasmiddelNEW ! Afwasmiddel aloë vera 500ml
Het afwasmiddel dat de gevoelige huid beschermt

Een milieuvriendelijk afwasmiddel dat zorg draagt voor de huid

aloe veraBent u op zoek naar een afwasmiddel dat niet alleen zorgt voor een stralende vaat maar ook zorg draagt voor uw huid ? Dan is het afwasmiddel van Frosch met aloë vera net wat u nodig heeft. Zijn formule op basis van aloë vera en plantaardige oppervlakte-actieve stoffen ontvet en reinigt grondig en beschermt uw huid.

Een milieuvriendelijk afwasmiddel : goed voor uw huid en de natuur

Frosch aloë vera is een vloeibaar afwasmiddel op basis van oppervlakte-actieve stoffen van plantaardige herkomst, dat snel en in hoge mate biologisch afbreekbaar is.

Dankzij zijn neutrale pH beschermt dit dermatologisch geteste afwasmiddel de huid tegen uitdroging. Dit milieuvriendelijke afwasmiddel is beschikbaar in een handige flacon van 500ml die 100% recyclebaar is en gemaakt is van 100% gerecyclede grondstoffen.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: DE/019/060

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

Wist u dat de vaat doen onder stromend water u tot 50 liter water kan kosten? En wanneer u uw tanden poetst mag de kraan gerust dicht tijdens het poetsen zelf.
De beste manier om minder water te verbruiken is twee bakken vullen, een om de vaat te wassen en een om de vaat te spoelen. Zo verbruikt u 10 keer minder water !

Waar vind je Frosch ?